przemosvvprzemosvv Napisano 1 Luty 2015 Autor Share Napisano 1 Luty 2015 WitamCzy ktoś z was ma wiedzę na temat czy takie edycje tego hindenburga występowały już wcześniej czy mam unikatowy egzemplarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemosvvprzemosvv Napisano 2 Luty 2015 Autor Share Napisano 2 Luty 2015 Wiele detali sie zgadza , moneta wybita we Wrocławiu , właściwe wymiary , waga 8 gram , Troche powyginana ale taką darowała mi mała podmokła łąka :) pierwszy raz zaorana od wielu lat .Badam czy takie przypadki zdarzały sie juz wcześniej bo nie widziałem podobnego egzemlarza kompilacji awersu głowy hindenburga z kościołem garnizonowym z innej dwumarkówki tez z lat 30-tych . Jeśli jest to fals to chyba zrobiony bez żadnego logicznego powodu , nie mam odniesienia wiec zostają domysły...Jakoś ostatnio mam szczeście" do takich osobliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.