kuba_a Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2015 Jak w temacie. Niestety druga strona monety jest bardzo skorodowana i nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba_a Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2015 Nikt nie zna tej monety? Z drugiej strony udało mi się odczytać litery - prawdopodobnie RK. Niestety nic więcej nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 jak dla mnie to liczmam lub zeton ale nie jestem fachowcem daj ladniejsze foty 2 strony tez podaj srednice i jaki metal itp to ci na bank ktos pomoze pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniotu Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Żeton,rewers we wieńcu napis spiel marke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 mi się kojarzy z 5 centimos hiszpańskimihttp://www.coinfactswiki.com/w/images/thumb/6/62/Spain_1870_5_centimos_CNG_974.jpg/550px-Spain_1870_5_centimos_CNG_974.jpgporównaj wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniotu Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Kolego april_86 uwierz mi, jest to żeton do gry jeden z wielkiej odziny" spiel marke"niestety nie mam czym zrobić fotkiPozdrawiam Manio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniotu Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 tak kiedyś wyglądał rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniotu Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 a tak prezentował się awersprzepraszam za jakość zdjęć mam do dyspozycji tylko telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.