Skocz do zawartości

Problem z garrett euroace

quick76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Mam problem z pinpointerem w garrett euroace. Po naciśnięciu przycisku pinpontera jest głucho, dopiero po kilku razach zaczyna namierzać cel. Często sygnał urywa się w czasie namierzania. Dzisiaj zaobserwowałem że tylna część cewki łapie monetę na samym początku zaś przód cewki jakieś 20-30cm wcześniej. Ma ktoś takie objawy w euroace, albo może to sprawdzić u siebie? A może jest ktoś z Wrocławia i ma euroace i chęć go porównać? Dodam jeszcze, że po nacisnięciu pinpointera przy zbliżaniu i oddalaniu cewki od ziemi jest sygnał pulsujący. Nawet po dłuższym przytrzymaniu przycisku z cewką przy samej ziemi jest maksymalny sygnał! Moim zdaniem coś jest nie tak, mam na niego jeszcze rok gwarancji więc zastanawiam się czy go nie odesłać do poprawek.
Napisano
O jakiej wielkości celu piszesz? bo nie chce mi się wierzyć że cel typu moneta namierza przodem cewki z 30 cm... co do namierzania to jeśli naciśniesz pinpointa nad celem to właśnie są takie objawy... więc nacisnąć pina powinieneś lekko z boku celu i przesuwać nad cel i powinno być ok....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie