Skocz do zawartości

Pinpointner f-point?

straczek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Podstawowa sprawa to czy chodzimy w słuchawkach.Jeżeli pinpointer ma tylko sygnalizacje dzwiękową to lipa,bo będziesz musiał je ściągać.Dobry pi..r powinien mieć sygnalizacje dzwiękową,świetlną i wibracje.
Napisano
tzn np ja to chodzę z jedną słuchawką na uchu, drugie ucho jest uwolnione:-)bardziej mi chodzi o kwestię wskazywania znaleziska przez tego pinpointnera tj z jakiej odległości łapie, czy nie przekłamuje itd?
Napisano
Jest sprzedawany w zestawach z wykrywaczami takim jak , F2 , Delta ,Bounty Hunter.Dość popularny ale nie miałem.
Napisano
dlatego też zapytałem czy to coś warte:-) ale chyba jednak nic, a nic-widziałem filmik porównawczy na youtube z garrettem i wg mnie to nie opłaca się ni jak nawet za te 169zł...
Napisano
Tutaj masz oryginalny nowy Garret za 180 PLN

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Arrived-CSI-Pinpointing-Hand-Held-GARRETT-Pro-Pointer-Metal-Detector-Pinpointer-Detector/2023606706.html
Napisano
bo MarekDys nie bierze odpowiedzialności za to wypisuje ,chlapnie pierdołę i się traci z wątku ,a tak może by się wypowiedział na jakiej podstawie uznał ten szajs za oryginał
Napisano
Zgadzam się z Panem Torba5 - to z Aliexpres to chińska podróbka. Działa tylko w trybie dynamicznym, parametry gorsze, gumowa osłona przycisku licha.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie