andrzej80 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2015 Koledzy , pokazujecie zdjęcia okopów z różnych części Polski, a ja mam GEOPORTAL i Earth, a nic tam nie widać. Może ktoś pokaże mi na mapie jakiś okop koło Milicza? Chyba że tu nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goffyy Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 okopy na Earth są praktycznie niewidoczne (przynajmniej w moim rejonie) ponieważ wszystko zasłaniają drzewa :) moja taktyka to najpierw dobra lektura, a później piesza eksploracja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej80 Napisano 20 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2015 Kolego goffyy, napisałem ci maila w sprawie spotkania.A jeśli chodzi o okopy to możemy się zgadać. Mam parę namiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.