pawlut38 Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Napisano 20 Grudzień 2014 Witam serdecznie szanowne grono mam taki problem z garretem ace 150 miał on wstawiony potencjometr do poglaszania ściszania ale strasznie szybko padały baterie chcialem go zlikwidowac i po wyjęciu kanarek stracil głos wszystko działa ale nie ma sygnału w ogóle dzwięku co sie mogło stać dzięki za kazdą informacje
ginerus Napisano 21 Grudzień 2014 Napisano 21 Grudzień 2014 potencjometr był wmontowany w gniazdo słuchawek? jest przerwa, niska temperatura kiepskie baterie akumulatorki? czyli krótszy czas pracy
pawlut38 Napisano 21 Grudzień 2014 Autor Napisano 21 Grudzień 2014 potencjometr był podłączony pod płytke tam gdzie jest cała elektronika kabelki były wlutowane tam baterie zawsze były nowe i wytrzymywały 3-4 godz w ciepłe dni dodam ze mam EuroAce i na jednych bateriach latam całą noc i jeszcze jest spory zapas na kolejny wypad nigdy nie uzywałem akumulatorków
ginerus Napisano 21 Grudzień 2014 Napisano 21 Grudzień 2014 nie widząc niełatwo zgadnąć co ktoś oryginalnego wymyślił dodaj zdjęcia
KrisssK Napisano 21 Grudzień 2014 Napisano 21 Grudzień 2014 Czy ten potencjometr głośności był wstawiony w miejscu gniazda słuchawkowego?
sielanka Napisano 22 Grudzień 2014 Napisano 22 Grudzień 2014 Daj zdjęcia zobaczymy u mnie w kanarku tez poszedł głos było zwarcie w wejściu na słuchawki i poszedł układ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.