watorresbo Napisano 26 Marzec 2004 Autor Napisano 26 Marzec 2004 Mam takie pytanko a mianowicie czym różni się w praktyce Lone Star od Quick Draw II ?Wysupłałem te 1200 zł i chciałbym kupić cosik nowego z gwarancją.Oczywiście ma mi służyć jeden z powyższych modeli jedynie do drobnicy bo do militarki to zdecydowanie kupie sobie Bartka 2 . Ale to już inna bajka.Prosiłbym o opinie ludzi którzy mieli w praktyce z tymi wykrywaczami doczynienia.Interesuje mnie wszelkie za i przeciw.Ostatnio miałem Trackerem IV - prosiłbym także o porównanie powyższych wykrywek do Trackera IV .Czy można jeszcze kupić LEPRZY i NOWY wykrywacz od powyzszych do 1200 zł ?Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam W.R.-okultystyczny mag- he he
Gość Napisano 28 Marzec 2004 Napisano 28 Marzec 2004 Cześć.Jeśli masz wybór, to lepszy jest w poszukiwaniach monet LONE.Choć oba zasięgi mają słabe.Pozdrowienia EFENDI
Szefo Napisano 28 Marzec 2004 Napisano 28 Marzec 2004 różnica między lone star i QD II to tylko rozbudowana opcja dyskryminacji,a zasięgi są te same z tego co się dowiadywałem w swoim czasie, więcej napiszę w mailu tak jak już napisałem na privapozdrSzefo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.