Laiso Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2014 Czasem tam bywam u rodziny i nie ma co wtedy z sobą zrobić, ace 350. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 2 Grudzień 2014 Share Napisano 2 Grudzień 2014 Też mam tam rodzinkę ale z patykiem to mnie tam jeszcze nie poniosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2014 Witam Wiec może się znamy:), rejon jest na prawdę ciekawy nawet sama wioska. Skąd jesteś czeto bywasz? może by się zgrać?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 27 Styczeń 2015 Share Napisano 27 Styczeń 2015 Chodzi o Niemojki woj mazowieckie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Witam .Jeżeli chodzi o Niemojki w woj.mazowieckim ,to ja jestem z okolic .Miejscówka ciekawa ale prawie niedostępna gdyż najciekawsze miejsca są zabudowane. PozdrawiamŁukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 28 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2015 WitamPiotrek tam maz. chyba 7 km od Łosic.Mauser90r skoro jesteś z tych okolic to pewnie masz racje, zawsze można zapytać czy po ogródku można przelecieć..:)zbieram sie od kilku lat kilka razy w roku żeby przelecieć kilka hektarów ale samemu to nie to. jak skrzynkę masz aktualna to może zadam info na wiosnę jak będę się tam wybierał?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 Możemy się ustawić na jakiś wypad, jestem otwarty na propozycje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Jestem z Niemojek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Witam. Piotrek to na pewno mnie kojarzysz , odezwij się na priv .PozdrawiamŁukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 bardzo dobrze kojażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 To może jakiś wspólny wypad? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 31 Styczeń 2015 Share Napisano 31 Styczeń 2015 Mogę się podłączyć do ekipy?przy okazji zaglądnołbym co wujaszek w piekarni majstruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 1 Luty 2015 Share Napisano 1 Luty 2015 rodzinka Korniluka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 2 Luty 2015 Share Napisano 2 Luty 2015 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.