Skocz do zawartości

Band of Brothers

Gość Zeton

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wszystkim milosnikom II Welkt Krieg polecam serial Band of Brothers - Kompania Braci.Jest na co popatrzec.10 odcinkowy serial opisuje szlak bojowy kompani spadochroniarzy US Army.Jest najdrozszy serial telewizyjny w historii.Goraco polecam.Jest na HBO.Mozna sciagnac rownierz przez Kazaa.Mam wszystkie odcinki.JAk by co yto prosze o kontakt
Napisano
Dalczego zakodowali HBO na cyfrze, kiedy miałem nagrywać ostatnie dwa odcinki... dlaczego..... :-(((((
Napisano
No własnie co z ieformalnymi" kartami Cyfry +. Czy po połączeniu z Wizja i tych zmianach ktos juz korzysta z tych kart.
Napisano
czego szukasz w tym filmie ? Prawdy - tam jej nie ma
czsami g... wygląda jak lukrowany cukirek
czytaj autorów z obydwóch stron kurtyny.
heroizm amerykańskich żołnierzy jest podkręcony na maxa.
Prawda jest z reguły po środku
Napisano
wystarczy iść na giełdę elektroniczną i kupić kartę cyfry za 70 zł i po kłopocie na jakieś 8 miesięcy
Napisano
Mam cała serię kompania braci na płytach divx. pytania na priva.
Napisano
WITAM!!
FILM FAKTYCZNIE JEST SUPER, PIERWSZY CHYBA BEZ AMERYKAŃSKIEGO PATOSU (KTO NP.CZYTAŁ CZERWONY SZTORM", TEN WIE O CZYM MÓWIĘ)
A CO Z TA KARTĄ????I CO Z FILMEM NA CD???
Napisano
ja takiej karty używam, inawet po przestawienu na satelitę hotbird wspaniale działa, najlepiej iść do salonu cyfry i zagadać ze sprzedawcą, oni napewno mają jakięś zestawy na lewo, i chętnie pomogą, mozna też iść na giełdę elektroniczną jak już wcześniej wspominalęm, naprawdę się opłaca

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie