Gość Napisano 11 Sierpień 2002 Napisano 11 Sierpień 2002 Wszystkim milosnikom II Welkt Krieg polecam serial Band of Brothers - Kompania Braci.Jest na co popatrzec.10 odcinkowy serial opisuje szlak bojowy kompani spadochroniarzy US Army.Jest najdrozszy serial telewizyjny w historii.Goraco polecam.Jest na HBO.Mozna sciagnac rownierz przez Kazaa.Mam wszystkie odcinki.JAk by co yto prosze o kontakt
Gość Napisano 11 Sierpień 2002 Napisano 11 Sierpień 2002 Dalczego zakodowali HBO na cyfrze, kiedy miałem nagrywać ostatnie dwa odcinki... dlaczego..... :-(((((
Gość Napisano 12 Sierpień 2002 Napisano 12 Sierpień 2002 No własnie co z ieformalnymi" kartami Cyfry +. Czy po połączeniu z Wizja i tych zmianach ktos juz korzysta z tych kart.
Gość Napisano 12 Sierpień 2002 Napisano 12 Sierpień 2002 czego szukasz w tym filmie ? Prawdy - tam jej nie maczsami g... wygląda jak lukrowany cukirekczytaj autorów z obydwóch stron kurtyny.heroizm amerykańskich żołnierzy jest podkręcony na maxa.Prawda jest z reguły po środku
Gość Napisano 12 Sierpień 2002 Napisano 12 Sierpień 2002 wystarczy iść na giełdę elektroniczną i kupić kartę cyfry za 70 zł i po kłopocie na jakieś 8 miesięcy
Gość Napisano 12 Sierpień 2002 Napisano 12 Sierpień 2002 Mam cała serię kompania braci na płytach divx. pytania na priva.
JarekR Napisano 12 Sierpień 2002 Napisano 12 Sierpień 2002 WITAM!!FILM FAKTYCZNIE JEST SUPER, PIERWSZY CHYBA BEZ AMERYKAŃSKIEGO PATOSU (KTO NP.CZYTAŁ CZERWONY SZTORM", TEN WIE O CZYM MÓWIĘ)A CO Z TA KARTĄ????I CO Z FILMEM NA CD???
Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 ja takiej karty używam, inawet po przestawienu na satelitę hotbird wspaniale działa, najlepiej iść do salonu cyfry i zagadać ze sprzedawcą, oni napewno mają jakięś zestawy na lewo, i chętnie pomogą, mozna też iść na giełdę elektroniczną jak już wcześniej wspominalęm, naprawdę się opłaca
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.