Skocz do zawartości

Belgia

adrian88rr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, to moj pierwszy post na forum, choc zagladam tutaj od ponad roku. Chce zapytac czy sa tutaj ludzie w Belgii?? Chetnie poznam kogos do wspolnych wypraw. Mieszkam w Brukseli, moge podskoczyc gdzies dalej, jezeli bedzie trzeba. Jezeli jest ktos zainteresowany prosze o wpis na forum lub wiadomosc na priv.
Dzieki za kazdy odzew.
Pozdrawiam Adrian
Napisano
witam tu Gizmo własnie szukałem kogoś na wspólne wyprawy mieszkam kolo Namur jakies 70 od brx lubię pochodzić sobie i szukam też kogoś na wyprawy smiało pisz możemy się spotkać i coś zorganizować
  • 1 month later...
Napisano
Witam, zaglada tu jeszcze ktos kto lata z wykrywka po Belgi?? Pogoda w miare, ziemia nie zmarznieta, bylem w terenie w sylwester i smigac mozna jak najbardziej.Mam nadzieje, ze sie ktos odezwie.
Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam, koledzy orientuje się ktoś jak w Belgii wyglądają wykopki" od strony prawnej i jak to wygląda w praktyce?
Czytałem różne na forach różne opinie jedni mówią, że można inni że nie, więc jak jest w rzeczywistości?
Pozdrawiam

/AT Pro
Napisano
Witam, w Belgii jestem od nie dawna ale mam ze sobą wykrywkę i chętnie bym tu gdzieś polatał tylko nie wiem jak wygląda to od strony prawnej no i oczywiśie w praktyce. Koledzy macie może jakąś wiedzę i doświadczenie w tym temacie?
Mieszkam koło Kortrijk czy jest tu ktoś z okolic? Może jakiś wspólny wypad?
Pozdrawiam
Napisano
Witam szanownych kolegów jest moze ktoś z okolic Atwerpii chetny na wykopki? co dwie głowy to nie jedna.

Pozdrawiam
  • 2 months later...
Napisano
Dla zainteresowanych geoportal Flandrii:

http://geo.onroerenderfgoed.be/#

//AT Pro

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:39 06-08-2016
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Napisano
siema
Jak ktoś planuje wypad na weekend to pisze się na niedziele :)
mieszkam niedaleko Brukseli a dokładnie w Ternat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie