Bajtekt Napisano 11 Listopad 2014 Autor Share Napisano 11 Listopad 2014 WitamOd kilku lat forum odkrywca mam w stronie startowej, na bieżąco czytam wszystkie ciekawe wątki. Coś mnie tknęło i zakupiłem ostatnio wykrywacz. Mam trochę obaw odnośnie wybuchowych niespodzianek, ale postanowiłem zaryzykować.Jak kultura nakazuje - witam się z wszystkimi i mam nadzieję na wiele fajnych przygód z wykrywaczem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Witamy. Zasada nr1. Nie znasz - nie ruszaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajtekt Napisano 12 Listopad 2014 Autor Share Napisano 12 Listopad 2014 Dużo czytałem na forum, jak kopać i żeby zawsze zakopać :)Wybieram się z żoną (namówiłem ją!)w sobotę na pola. Ciekawsze miejsca które znam z opowieści babci zostawię sobie na później, gdy nabędę troszkę ogłady w tym zajęciu :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 13 Listopad 2014 Share Napisano 13 Listopad 2014 Witam.Jak załapiesz bakcyla to będzie jak narkotyk.Pozdrawiam życzę owocnych znalezisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.