ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 Witam Wszystkich. Tytuł mojego wątku sugeruje problem z identyfikacją... ale może od początku.Otóż mój kolega namierzył pewien, dość spory teren (kilka hektarów), na którym jest sporo ciekawych śmietniko-zrzutowisk. W dołach tych oprócz rzeczy wojskowych radzieckich i niemieckich trafiają się też elementy typowo lotnicze. Troche dziwny jest fakt ,że przedmioty te są w różnych dołach , często daleko oddalonych od siebie..stąd też moje pytanie w tytule wątku czy to jeden samolot, czy może zbiorowisko części z róznych samolotów.Zachowana farba na elementach wskazywałaby chyba raczej na radziecki samolot..ale może się mylę,nie chcę niczego sugerować. Jeżeli Rozpoznajecie od jakiego typu samolotu/albo samolotów są te rzeczy to Piszcie.Części są świeżo wydobyte , więc Wybaczcie,że jeszcze nie wyczyszczone.Obok przedmiotów na zdjęciach położyłem paczke po papierosach dla lepszego odzwierciedlenia wymiarów przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 tutaj klapki rewizyjne, kawałek poszycia i zawór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 te same przedmioty z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 tutaj klapka rewizyjna ,element tablicy przyrządów i jakiś niezidentyfikowany element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 ..druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 ..i jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 kolektor wydechowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 inne ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 kolektor-widok z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 manetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 inne ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 i jeszcze jedno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 Orczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 Orczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 ...ale mi sie tego orczyka powieliło...przepraszam, jakieś trudności sprzętowe miałem...jedziemy dalej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 orczyk spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 fragment owiewki (to musiał być ten element ruchomy, prawdopodobnie odsuwany do tyłu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 zbliżenie na element owiewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 przyrząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 8 Listopad 2014 Autor Share Napisano 8 Listopad 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.