maras Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 na prośbę kolegi taki guzik mu wyszedł wielkość 50 gr...fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diltal Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Może prusy albo jakieś księstwo okres napoleoński środek jest kropkowany czy takie wżery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Stylistyka, w jakim zostały wykonane cyfry wskazuje na Francję i Napoleona, ale czy guzik jest na pewno z tych czasów to nie wiem. W przypadku twojego guzika pierścień" wokół cyfr jest zamknięty.Znalazłem taką stronę, może coś pominąłem i ten guzik jest tam opisany. Sprawdź to:http://militaria.wwii.free.fr/doc/-boutons%20fr/boutons.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.