fruityguy Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 Witam. Wczoraj zacząłem przygodę z LIDAREM i postanowiłem przeskanować pobliski las. Zaciekawiły mnie 2 miejsca, tym bardziej, że w latach 60 ubiegłego wieku ok 3 km od nich znaleziono cmentarzysko kurhanowe z epoki brązu. Proszę o jakiś komentarz do fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fruityguy Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fruityguy Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 To co będziesz rył na stanowiskach archeologicznych? Czy po prostu chcesz zaspokoić swoją ciekawość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fruityguy Napisano 1 Listopad 2014 Autor Share Napisano 1 Listopad 2014 Niestety jestem zbyt poważnym człowiekiem żeby kopać szpadlem w poszukiwaniu kości i skorup :) Chcę po prostu wiedzieć czy to naturalne twory czy coś jest na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfx Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Kurhany są formami słabo widocznymi i zapewne bez fachowców nie rozstrzygnie się tego. Na pierwszej force w centrum jest chyba fragment okopu - ten taki zygzakowaty. Pojedź, popatrz,a jak się nie wyjaśni, to daj cynk konserwatorowi zabytków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.