gani Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 Ktoś coś wie na temat tego guzika :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 27 Październik 2014 Share Napisano 27 Październik 2014 duński guzik ogólnowojskowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gani Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 no ja nie wiem :P to odpowiedź czy strzelasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gani Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 masz racje to http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/1036 ten guzik, ale we ktoś może w jakich latach używano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gani Napisano 27 Październik 2014 Autor Share Napisano 27 Październik 2014 gdzieś wyczytałem że czasy napoleońskie, prawda to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.