daro 42 Napisano 24 Październik 2014 Autor Share Napisano 24 Październik 2014 witam,oto zdjęcie guzika na którego temat nie mogę nic się doszukać,więc proszę o pomoc.na guziku widnieje napis białaczew wiem że jest to stara nazwa obecnego białaczów,stara nazwa była jeszcze na początku 1900 roku,średnica 15mm wykonany z mosiądzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro 42 Napisano 24 Październik 2014 Autor Share Napisano 24 Październik 2014 tył i napisy slabo widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro 42 Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 widzę ze trudna sprawa ja również próbuje dowiedziałem się że stare dokumenty tej gminy archiwizuje jakieś archiwum w kielcach może ktoś ma wiecej wiedzy i możliwości pójścia tym tropem. w gminie białaczów przebywał jan kochanowski , strasz z białaczewa i żydzi spod płocka i tyle mi wiadomo o historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro 42 Napisano 6 Listopad 2014 Autor Share Napisano 6 Listopad 2014 wielcy znawcy do boju,przecież wszystko musi mieć swoją historię a nadzieja umiera ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.