pawber Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 Szukam chętnych na wspólne kopanie z okolic jak w temacie.Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pascall Napisano 22 Grudzień 2014 Share Napisano 22 Grudzień 2014 CzescJakie kopanie cie interesuje ?My chodzimy z wykrywaczami na wykopki.Jestesmy z Ostrzeszowa i chodzimy po naszej okolicy.PozdrawiamSlawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goffyy Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 Witam,Ja krążę sobie wokół Oleśnicy, chociaż tutaj zbyt wiele ciekawostek militarnych nie wyczytałem, ale swój teren trzeba znać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro13 Napisano 28 Styczeń 2015 Share Napisano 28 Styczeń 2015 siemka jestem z kluczborka ale chcę się wybrać w okolice długołęki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyomii Napisano 6 Wrzesień 2015 Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Witam. Tez zaczynam Przygode z Wykopkami. Ktos z Okolicy Ostrzeszowa wykopal juz cos konkretnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad241280 Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 jestem z okolic Sycowa też przekopuję nasze tereny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad241280 Napisano 23 Grudzień 2015 Share Napisano 23 Grudzień 2015 ktoś chętny na kopanie międzyświąteczne ? okolice sycowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad241280 Napisano 31 Grudzień 2015 Share Napisano 31 Grudzień 2015 zagląda ktoś tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybzio Napisano 5 Kwiecień 2016 Share Napisano 5 Kwiecień 2016 no właśnie zagląda tu ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szart Napisano 3 Maj 2016 Share Napisano 3 Maj 2016 Hej. Chętny jestem na wspólne wyprawy. Jestem z Twardogory. Piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.