Skocz do zawartości

trójmiasto i okolice

Gość redman

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM
JA JESTEM Z RUMI I CHOĆ NIE MAM JESZCZE WYKRYWACZA TO CHETNIE SPOTKAM SIE Z LUDZMI KTÓRZY MAJĄ PODOBNE ZAINTERESOWANIA JAK JA, PISZCZAŁKĘ NIEDŁUGO BEDĘ MIAŁ A I WIEDZA TEORETYCZNA TEŻ BĘDZIE PRZYDATNA, JESTEM ZA STWORZENIEM TRÓJMIEJSKIEJ GRUPY,BIL" ODPISZ PROSZE NA TEGO MAILA
POZDRAWIAM
REDMAN

czesc redman
odpowiadajac na twoj post moge napisac tyle, ze ja jeszcze nie tak dawno sam nie mialem wykrywacza ale to nie jest najwiekszy problem.
grupa poszukiwawcza" juz powstala a raczej istniala od ladnych paru lat :) ( Towarzystwo Przyjaciol Sopotu sek. historyczno-eksploratacyjna ) natomiast niedawno zostala zasilona nowymi ludzmi ( oczywiscie mna tez ) , ktorzy maja podobne zainteresowania do twoich, obecnie jest to kilkunastu ludzi, ktorzy niejednokrotnie posiadaja wielka wiedze o tym co sie dzialo w naszych okolicach ;) wiec napewno bedziesz mial z kim pogadac. Postanowilismy nie prowadzic wojny z innymi grupami ........ co zaowocowalo miedzyinnymi tym, ze na naszys spotkaniach pojawia sie Latebra a ostatnio byl rowniez adam242 z PKE z nimi rowniez mozna bez przeszkod pogadac :) a czasami wybrac sie na jakies unkry"
dzieki temu ze mamy sprawnego organizatora mamy juz pewne plany na przyszlosc np. wyjazd na zlot odkrywcy ?
wyjazd do Pragi do muzeum ? no i oczywiscie cos co swiataki lubia najbardziej ale o tym juz nie bede pisal :)

Ps. jesli masz ochote to dam ci znac kiedy mozesz przyjechac do sopotu na spotkanie w terenie.........

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie