Kosinus Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum, także jeśli błędnie zlokalizowałem mój temat to proszę moderatorów o poprawkę.Zbieram materiały do napisania artykułu o stacji kolejowej w Wyszkowie i elementów z nią związanych. W tym celu poszukuję wszelkiej dokumentacji fotograficznej przedstawiającej w.w miejsce. Że by nie było że idę na łatwiznę, wrzucę coś od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosinus Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 prawdopodobnie 1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosinus Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/stacja_1940.jpg1940 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosinus Napisano 4 Październik 2014 Autor Share Napisano 4 Październik 2014 1939, zniszczony most kolejowy i samochodowy w Wyszkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.