Skocz do zawartości

Garrett ACE 250 VS Teknetics EuroTek PRO 8 który ?

gani

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie przeglądam wujka google od kilku godzin, czytam for i dalej nie wiem, zdania są podzielone, który z tych 2 wykrywaczy jest lepszy itp ? i proszę nie pisać lepiej dodać 200 zł i kupić coś lepszego ;) Garrett ACE 250 czy TEKNETICS EuroTek PRO 8
Napisano
mam ace 250 z 6-7 lat i nie narzekam - od roku cewka hunter dd i daje rade i na drobnice i troszke militarki ogólnie chyba sie przyzwyczaiłem do ace, troche głupieje w zaśmieconym ale to kwestia wyczajenia i wyczucia sprzeta
Napisano
a... zapomniałem dodać -niezawodny sprzet -mocno exploatowany poza cewką (uszkodzona od kamieni-powód by zmienić na dd huntera)żadnych awarii no i 4 paluszki starczaja na dłuuugo
Napisano
Ja chodzę z ace 250 ze mną chodzi kompan który posiada euroteka z cewką koncentryczną.Na pewno mniej się wzbudza od garretta,o wiele lżejszy,identyfikacja numeryczna,zasilenie jedne aku lub bateria 9v,wydaje mi się że lepiej wykonana cewka -brak wypełnienia żywicą która po czasie pęka,wykonanie stelaża też niezłe-zaciski,mocowanie elektroniki lepsze-zatopione metalowe gwinty w obudowie.To wszystko na plus, mnie jedynie martwi ta folia na panelu sterowania ile wytrzyma w porównaniu do przycisków,ma go 2 lata i jak na razie jest ok.Mało tego kupił sobie jeszcze jednego bo mieszka w różnych lokalizacjach i jest zadowolony z niego.Wersja pro będzie na pewno lepsza,ale jak masz w przyszłości przejść na średnią półkę to wybrał bym tą podstawową wersję,chyba że tak jak mój kompan powiedział że zostaje przy podstawie,bo finanse go ograniczają,Ale kolega niech sam zdecyduje.
Napisano
Ja stawiam na euroteka pro ale z cewką 11dd , kolego chodzi z ace 250 ima trochę więcej problemów z identyfikacją i wzbudzaniem.najlepiej gdybyś sam sprawdził oba wykrywacze zanim coś kupisz
Napisano
no właśnie nie mam jak sprawdzić tych sprzętów, zaraziłem się tą zabawą sam :P nie mam towarzysza z którym mógłbym chodzić i latam sam ze starym sprzętem mclean cos takiego, jak eurotrek to tylko ten podstawowy bo z cewka dd kosztuje tyle co euroace, a tu już bym sie nie wachal co wybrac :P
Napisano
a właśnie miałem się pytać jeszcze czy w eurotek pro 8 moge ustawic tak jak w kanarku żeby widziało mi głównie złoto chodzi o obraczki itp. albo inaczej czy pro 8 pokazuje na obraczki zawsze te same cyfry ?:P
Napisano
sory za taki spam, ale co chwile sobie przypominam coś co miałem się pytać, a zapomniałem:P czy w pro 8 kapsle po browarach i polmosy też można rozpoznać w 100% tzn. mają inne i stałe określenie w skali numerycznej od np monety wielkości kapsla, bo w tym za przeproszeniem gów..e jakie mam aktualnie, kapsle pikają i są wyświetlane zawsze jak moneta, głównie polmosy
Napisano
Nie wiem jak jest w euroteku z tymi kapslami bo nie znam nikogo kto go posiada ale prawda jest taka że prawie każdy wykrywacz pokaże kapsla jak piękną monete. Sam posiadam ace250 i nawet jeśli bije jak na kapsla to i tak kopie ponieważ czasami też można wykopać monete. Każdy będzię pewnie polecał to co sam ma ale jeśli ta dyskryminacja cyfrowa działa co najmniej jak w delcie to moim zdaniem niech pan weźmie euroteka tylko najlepiej z cewką 11 dd
Napisano
bez pana ;) z cewka 11dd nie ma opcji ponieważ fundusz to 800 zł nie wiecej, właśnie kurcze czekam na info od osoby posiadającej ten sprzęt mam nadzieje że znajdzie się taka, a kopanie kapsli jest tak dobijające że szok, jestem z gorzowa wlkp. żeby nie wykopywać tysiecy polmosow i browarow, trzeba isc kilometry w pole lub w las :P
Napisano
Moim zdaniem nie ma się co napalać fanty mogą jeszcze poczekać:-) ja jestem w wieku szkolnym i naprawdę z kasą ciężko ale nie żałuję że kupiłem garreta bo na początku chciałem MD. A jeśli chodzi o kapsle to w lesie jest ich pełno( przynajmniej w moim rejonie) ale jeśli chodzi o pola gdy jest sam chłam to jest dziadowska miejscówka i czeba się przenieść na inne pole. A jeśli nie da rady już nic dozbierać to z wyborem zbytnio nie pomogę najlepiej jakby napisał ktoś kto ma euroteka ale raczej mało osób go posiada bo jest to z tego co się orientuje nowy wykrywacz premiera była chyba przed świętami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie