gani Napisano 2 Październik 2014 Autor Napisano 2 Październik 2014 Panowie przeglądam wujka google od kilku godzin, czytam for i dalej nie wiem, zdania są podzielone, który z tych 2 wykrywaczy jest lepszy itp ? i proszę nie pisać lepiej dodać 200 zł i kupić coś lepszego ;) Garrett ACE 250 czy TEKNETICS EuroTek PRO 8
Pablooos Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 Od Ace250 bardziej polecam Fishera F2. Euroteka nie znam więc się nie wypowiadam.
mhulka Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 mam ace 250 z 6-7 lat i nie narzekam - od roku cewka hunter dd i daje rade i na drobnice i troszke militarki ogólnie chyba sie przyzwyczaiłem do ace, troche głupieje w zaśmieconym ale to kwestia wyczajenia i wyczucia sprzeta
mhulka Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 a... zapomniałem dodać -niezawodny sprzet -mocno exploatowany poza cewką (uszkodzona od kamieni-powód by zmienić na dd huntera)żadnych awarii no i 4 paluszki starczaja na dłuuugo
gslawek74 Napisano 3 Październik 2014 Napisano 3 Październik 2014 Ja chodzę z ace 250 ze mną chodzi kompan który posiada euroteka z cewką koncentryczną.Na pewno mniej się wzbudza od garretta,o wiele lżejszy,identyfikacja numeryczna,zasilenie jedne aku lub bateria 9v,wydaje mi się że lepiej wykonana cewka -brak wypełnienia żywicą która po czasie pęka,wykonanie stelaża też niezłe-zaciski,mocowanie elektroniki lepsze-zatopione metalowe gwinty w obudowie.To wszystko na plus, mnie jedynie martwi ta folia na panelu sterowania ile wytrzyma w porównaniu do przycisków,ma go 2 lata i jak na razie jest ok.Mało tego kupił sobie jeszcze jednego bo mieszka w różnych lokalizacjach i jest zadowolony z niego.Wersja pro będzie na pewno lepsza,ale jak masz w przyszłości przejść na średnią półkę to wybrał bym tą podstawową wersję,chyba że tak jak mój kompan powiedział że zostaje przy podstawie,bo finanse go ograniczają,Ale kolega niech sam zdecyduje.
stan63 Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Ja stawiam na euroteka pro ale z cewką 11dd , kolego chodzi z ace 250 ima trochę więcej problemów z identyfikacją i wzbudzaniem.najlepiej gdybyś sam sprawdził oba wykrywacze zanim coś kupisz
gani Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 no właśnie nie mam jak sprawdzić tych sprzętów, zaraziłem się tą zabawą sam :P nie mam towarzysza z którym mógłbym chodzić i latam sam ze starym sprzętem mclean cos takiego, jak eurotrek to tylko ten podstawowy bo z cewka dd kosztuje tyle co euroace, a tu już bym sie nie wachal co wybrac :P
gani Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 a właśnie miałem się pytać jeszcze czy w eurotek pro 8 moge ustawic tak jak w kanarku żeby widziało mi głównie złoto chodzi o obraczki itp. albo inaczej czy pro 8 pokazuje na obraczki zawsze te same cyfry ?:P
gani Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 sory za taki spam, ale co chwile sobie przypominam coś co miałem się pytać, a zapomniałem:P czy w pro 8 kapsle po browarach i polmosy też można rozpoznać w 100% tzn. mają inne i stałe określenie w skali numerycznej od np monety wielkości kapsla, bo w tym za przeproszeniem gów..e jakie mam aktualnie, kapsle pikają i są wyświetlane zawsze jak moneta, głównie polmosy
Lukaszii99 Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Nie wiem jak jest w euroteku z tymi kapslami bo nie znam nikogo kto go posiada ale prawda jest taka że prawie każdy wykrywacz pokaże kapsla jak piękną monete. Sam posiadam ace250 i nawet jeśli bije jak na kapsla to i tak kopie ponieważ czasami też można wykopać monete. Każdy będzię pewnie polecał to co sam ma ale jeśli ta dyskryminacja cyfrowa działa co najmniej jak w delcie to moim zdaniem niech pan weźmie euroteka tylko najlepiej z cewką 11 dd
gani Napisano 5 Październik 2014 Autor Napisano 5 Październik 2014 bez pana ;) z cewka 11dd nie ma opcji ponieważ fundusz to 800 zł nie wiecej, właśnie kurcze czekam na info od osoby posiadającej ten sprzęt mam nadzieje że znajdzie się taka, a kopanie kapsli jest tak dobijające że szok, jestem z gorzowa wlkp. żeby nie wykopywać tysiecy polmosow i browarow, trzeba isc kilometry w pole lub w las :P
Lukaszii99 Napisano 5 Październik 2014 Napisano 5 Październik 2014 Moim zdaniem nie ma się co napalać fanty mogą jeszcze poczekać:-) ja jestem w wieku szkolnym i naprawdę z kasą ciężko ale nie żałuję że kupiłem garreta bo na początku chciałem MD. A jeśli chodzi o kapsle to w lesie jest ich pełno( przynajmniej w moim rejonie) ale jeśli chodzi o pola gdy jest sam chłam to jest dziadowska miejscówka i czeba się przenieść na inne pole. A jeśli nie da rady już nic dozbierać to z wyborem zbytnio nie pomogę najlepiej jakby napisał ktoś kto ma euroteka ale raczej mało osób go posiada bo jest to z tego co się orientuje nowy wykrywacz premiera była chyba przed świętami
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.