Fighterrrr Napisano 21 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2014 witam, ostatnio wpadł mi taki oto guzik, na odwrotnej stronie jest jakiś napis jednak niestety nie mogę go rozczytać, dodam drugie zdjęcie jak tylko post będzie widoczny na stronie, średnica 18mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighterrrr Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighterrrr Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighterrrr Napisano 5 Październik 2014 Autor Share Napisano 5 Październik 2014 nikt nie wie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Może tu coś znajdziesz.. http://www.buttonarium.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighterrrr Napisano 6 Październik 2014 Autor Share Napisano 6 Październik 2014 znalazłem tam 1 guzik z podobnym tyłem, ale przody się nie zgadzają ponieważ w moim guziku przód jest gładki. Jest możliwe że przód guzika mógł się wytrzeć? Chociaż nie wygląda on w sumie na wytarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.