zedzik Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Witam,wykopałem ją kilka miesięcy temu w okolicach Szczecina. Szukałem jakiś czas co to może być, ale na nic nie wpadłem. Wydaje się być miedziana z ładną patyną. Średnica 20mm. Na jednej stronie widać jakby 1 w kole. Druga jak dla mnie zupełnie nieczytelna.Będę wdzięczny za każdą pomoc.PozdrawiamJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik Napisano 15 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2014 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.