sztorm83 Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2014 Witam. Szukam kogoś na wspólne wypady z piszczałkami. Najlepiej zmotoryzowanego, bo środkiem transportu nie dysponuję :(Oczywiście dorzucę się do paliwa. Może jest w Szczecinie jakaś grupa do której można by się podłączyć? Ale będzie fajnie jeżeli odezwie się chociaż jedna osoba, bo ile można chodzić solo.Interesują mnie zarówno lasy jak i pola czy łąki.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 Witaj..a w jakie dni preferujesz wypady..i z jakiej dzielnicy jesteś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztorm83 Napisano 30 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2014 Witaj. Jestem z lewobrzeża, a konkretnie z Niebuszewa.Właściwie jeszcze cały wrzesień mam wolny, więc pasuje mi każdy dzień tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 1 Wrzesień 2014 Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Jak mawiała ciotka z rodziny mojego ojca (kresowiaczka ze Lwowa) która osiadła na ziemiach wyzyskanych" w Szczecinie: a Lejbuszewie żyje się dobrze, chociaż nie jest to mój kochany Lwów, a kresowych jest od groma" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.