Cowboys From Hell Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2014 Witam będę mieszkał w Bielefeldzie u kuzynki, są może jacyś kopiący w okolicy którzy mieliby ochotę razem połazić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 Witam .Masz jakieś konkretne miejscówki czy na chybił trafił ? ;)Byc może w przyszłym tygodniu będe na jakis nieokreślony czas w Paderborn , a w Bielefeld-Brackwede będe pracował więc może gdzieś sie możemy znaleźć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 6 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2014 O to super. Ja mieszkam na tej dzielnicy w Bielefeldzie to mam nadzieję że się spotkamy i pogadamy.Na razie nie mam żadnych miejscówek bo jestem tutaj dopiero tydzień.Niestety nie miałem czasu wcześniej odpisać bo cały tydzień pracowałem :/Sprawdź maila.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 6 Wrzesień 2014 Share Napisano 6 Wrzesień 2014 Ok, to teraz ty wejdź na Facebooka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.