damianb Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2014 Witam forumowiczów, Jestem ze Strzelec, na forum niecałe 10 lat, chociaż kiedyś inny nick ;) Szukam ludzi z okolic chcących razem odkrywać ciekawe miejsca. Można razem pośmigać z wykrywką. Pozdrawiam D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 26 Sierpień 2014 Share Napisano 26 Sierpień 2014 Witaj Powiedz gdzie i kiedy chciałbyś się wybrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 26 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2014 Cześć, miejsc jest dużo, zależy, czy lepiej okopy, stare karczmy, baterie flak... Trochę uzbierałem miejscówek. Do tej pory nie szukałem, bo at pro mam od dwóch tygodni dopiero. Jestem ze Strzelec, a Ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 27 Sierpień 2014 Share Napisano 27 Sierpień 2014 Interesuję się wszystkim co wychodzi z ziemi ( choć bardziej militarka ) Mieszkam w Świętochłowicach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2014 Sorry kolego, ale bardziej zależy mi na znalezieniu kogoś z najbliższej okolicy. Pozdrawim i darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 28 Sierpień 2014 Share Napisano 28 Sierpień 2014 Witam kiedy chciał byś się wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handrich Napisano 29 Sierpień 2014 Share Napisano 29 Sierpień 2014 Daj znać mieszkam blisko strzelec chodzę bardzo często chętnie poszperam z kimś bo samemu czeto nuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 29 Sierpień 2014 Share Napisano 29 Sierpień 2014 Wydaje mi się że odległości nie mają znaczenia , liczą się chęci :) no ale jak nie jesteś zainteresowany to ok , nie będę się narzucał :) Darz dół i jak najlepszych znalezisk !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 30 Sierpień 2014 Share Napisano 30 Sierpień 2014 Jestem z twojej okolicy . Też znam wiele ciekawych miejsc. Jak będziesz chciał to możemy się spotkać w Strzelcach lub gdzieś niedaleko i wtedy zdecydujemy, czy pasujemy na wspólne wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handrich Napisano 4 Wrzesień 2014 Share Napisano 4 Wrzesień 2014 nie ma to jak zacząć wątek i się zgubić.... ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 7 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2014 Sorry, ale ostatnio namiar obowiązków uniemożliwił mi zajrzenie tutaj. Póki co, na razie pola, bo lasy jeszcze zarośnięte :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 9 Wrzesień 2014 Share Napisano 9 Wrzesień 2014 Jak ekipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handrich Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 tak jak widać.... żadnych postępów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handrich Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Prawdę mówiąc to chętnie wyskoczyłbym z kimś w Niedziele... tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie... gdyby kogoś naszła ochota to dać znać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 10 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Handrich możemy wyskoczyć w teren w niedzielę. Odezwij się na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 12 Wrzesień 2014 Share Napisano 12 Wrzesień 2014 jak dla mnie to lepiej soboty niż niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 dzieje się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Wątek umarł śmiercią naturalną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 to lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 21 Listopad 2014 Share Napisano 21 Listopad 2014 Hej, jestem z K-K z chęcią dołączę do kolegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 22 Listopad 2014 Share Napisano 22 Listopad 2014 To Dareczku nie szukaj na tym wątku :) W K-K trochę ludzi biega więc powinieneś trafić na ekipę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Witam Rosomaczku ;) Strzelce blisko K-K żaden problem ;) , a u mnie jakoś nie mogę spotkać chętnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 15 Grudzień 2014 Share Napisano 15 Grudzień 2014 Jakieś plany na najbliższe dni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Styczeń 2015 Share Napisano 14 Styczeń 2015 Kto był wczoraj na polu w Roozwadzy?? Przyznać się... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Handrich Napisano 20 Styczeń 2015 Share Napisano 20 Styczeń 2015 wiem ale nie powiem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.