Skocz do zawartości

Strzelce Op. - Montowanie ekipy

damianb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam forumowiczów, Jestem ze Strzelec, na forum niecałe 10 lat, chociaż kiedyś inny nick ;) Szukam ludzi z okolic chcących razem odkrywać ciekawe miejsca. Można razem pośmigać z wykrywką. Pozdrawiam D.
Napisano
Cześć, miejsc jest dużo, zależy, czy lepiej okopy, stare karczmy, baterie flak... Trochę uzbierałem miejscówek. Do tej pory nie szukałem, bo at pro mam od dwóch tygodni dopiero. Jestem ze Strzelec, a Ty ?
Napisano
Wydaje mi się że odległości nie mają znaczenia , liczą się chęci :) no ale jak nie jesteś zainteresowany to ok , nie będę się narzucał :) Darz dół i jak najlepszych znalezisk !!!
Napisano
Jestem z twojej okolicy . Też znam wiele ciekawych miejsc. Jak będziesz chciał to możemy się spotkać w Strzelcach lub gdzieś niedaleko i wtedy zdecydujemy, czy pasujemy na wspólne wypady.
Napisano
Sorry, ale ostatnio namiar obowiązków uniemożliwił mi zajrzenie tutaj. Póki co, na razie pola, bo lasy jeszcze zarośnięte :/
Napisano
Prawdę mówiąc to chętnie wyskoczyłbym z kimś w Niedziele... tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie... gdyby kogoś naszła ochota to dać znać...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie