konik polny Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2014 witam, czy któryś z Kolegów może mi pomóc w sprawie tej pieczęci?ten motyw występuje w herbie Pilzna -tyle udało mi się ustalić , widać litery F.N.P średnica 25 mm. Za wszelkie info z góry dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik polny Napisano 25 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2014 2 strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 26 Sierpień 2014 Share Napisano 26 Sierpień 2014 Ja bym obstawiał herb Gozdawa-dosyc popularny w Polsce.http://pl.wikipedia.org/wiki/Gozdawa_(herb_szlachecki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik polny Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2014 dzięki za odpowiedź-podpowiedź -ale dokładniejsze informacje mile widziane , z jakiego okresu może pochodzić ?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.