caco2 Napisano 24 Sierpień 2014 Autor Napisano 24 Sierpień 2014 w swojej niedalekiej okolicy znalazłem potencjalnie fajny namiar na militarkę. W miejsce zawędrowałem ze swoim Ace 250 który z sygnałami które tam są słabo sobie radzi, a i mnie to aż tak nie kręci ponieważ wolę drobnicę". Nie wiem czy teren wyeksploatowany lub jak bardzo, ale ace pokazywał duuużo żelaza. Jeżeli ktoś chętny proszę o informację.
MarekDys Napisano 26 Sierpień 2014 Napisano 26 Sierpień 2014 widze ze to chyba Wlkp, i miejsca meteorytow !!!wysil się kolego i podaj więcej info ( szczegolow ) !!!
caco2 Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Napisano 28 Sierpień 2014 To Mazowsze południowe. Miejsce stacjonowania Armii Radzieckiej. W formie krzyża zostału rozmieszczone ziemianki połączone okopami. Stwierdziłem na miejscu organoleptycznie. Pozostałe dziury to faktycznie mogą być leje po wybuchach pocisków (raczej nie meteorytów ;).
MOLA Napisano 27 Październik 2014 Napisano 27 Październik 2014 Witamjak się nakłada taki filtr jak na zdjeciu wyzej ?Z góry dzieki.
maciu4 Napisano 27 Październik 2014 Napisano 27 Październik 2014 Wchodzimy na geoportal2http://mapy.geoportal.gov.pl/imap/uruchamiamy sobie pełne menu, przez kliknięcie w duże oko na pasku w prawym, górnym rogu,z menu wybieramy WIDOK - DODAJ MAPĘw zakładce Serwisy predefiniowane odznaczamy WMTSwybieramy pozycję Usługi Krajowe WMTSi z listy wskazujemy ISOK CieniowaniePołączWe właściwościach serwisu pozostawiamy wszystko tak jak jesti wybieramy DodajOd tej pory możemy się cieszyć przestrzennymi mapami powierzchni Możemy włączać i wyłączać poszczególne warstwy oraz ustawiać ich przezroczystość.
wasik Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 A bliżej jakie okolice płd. mazowsza? okolice jakiego miasta?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.