Skocz do zawartości

Garrett euro ace z Big Nel torando 15x17 lub Teknetics delta 4000 z Detech 13 Ultimate

jc.leczna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów, zastanawiam się który wykrywacz jest lepszy , troche o nich poczytałem ale niewiele tak naprawde jest . Teraz mam ace 250.Głównie chodzi mi o drobnice.
Napisano
Na forum jest mnóstwo informacji o tych wykrywaczach, wystarczy poszukać i poczytać. Są to podobne wykrywacze, którego nie wybierzesz to powinieneś być zadowolony. Mój kolega ma Deltę z cewką 13' Detecha i jest bardzo zadowolony. Zresztą sam widzę jak kosi drobnicę. Sprzęt potrafi mile zaskoczyć zasięgiem. Prosty w obsłudze, leciutki. Teraz z tego co widziałem wybierając opcję z 13' Detecha w zestawie oprócz standardowej cewki są słuchawki + pin pointer. Mnie osobiście również Delta bardziej podoba się wizualnie od Euro.
Napisano
Dzięki kolego,tak czytałem o nich na forum oraz pytałem kilka osób ktore mają delty z 13 tka i są zadowolone i myśle ,że wybor padnie na delte bo kożystna oferta z pinpointerem jeszcze.Tylko najbardziej mnie ciekawi jaka róznica w zasiegu jest miedzy tymi dwoma wykrywaczami czy ta roznica w zasiegu jest warta kilka set złociszy.Jedni piszą ,że Big nel to nadaje sie na 2 godziny w terenie pozniej urywa rece.Nie wiem jakis czas chodziłem z traperem z cewka 37 cm i dawałem rade a ,,bykiem,, nie jestem :D Wiec dlatego wybor jest naprawde ciężki :D Chce aby wykrywacz był nowy nie używka.
Napisano
Jeżeli wybierzesz Deltę z cewką 13' to na początku też będziesz miał problem z namierzaniem. Z Euro na cewce o takich gabarytach jak Nel Big tym bardziej i pin pointer raczej jest wskazany, a to kolejne dodatkowe koszta. Wybierając Tekneticsa masz kompletny zestaw. Ja na twoim miejscu brał bym Deltę.
Napisano
Chyba lepsza bedzie delta .A czy ta delta z 13 jest lepsza od euroace bo moze niema sensu pchac kolejnego tysiaca w cewki do euro jak euro standardowe za 1200 bedzie lepsze :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie