grand21 Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Napisano 14 Sierpień 2014 Witam,Wiem że szanse są małe, ale trzeba próbować.Między dniem 9 a 11.07 b.r. została skradziona xterra 705, z cewką DD 7.5.Miejsce: Świdnica, woj. DolnośląskieOpis:Dnia 9 byłem na wykopkach, spakowany pojechałem do domu wieczorem. Potem wykrywacz był całyczas w aucie- tak mi sie wydaje. Auto parkuje w domu w garażu. Opcje:- w pośpiechy zapomniałem zapakować wykrywacza i został na polu, ale w to nie wierze, bo saperka jest a brak tylko wykrywki- kradzież z auta, wykrywka była cały czas w aucie, może nie zamknąłem jakiś drzwi co nieraz mi sie udaje... zamki itp. ok, ale może gdzieś pod marketem czy jak byłem u znajomego lub narzeczonej.Jak by ktoś sie spotkał z okazją" proszę o informacje. Allezło i inne monitoruje. Oczywiście jakaś nagroda na pewno bedzie.Mam dokumenty itp. więc łatwo można sprawdzić.Ps. Niedługo na allezło bedzie cewka 18,75 do xterry z okolic Świdnicy - uspokoje, to moja ktora mi została...Pozdrawiam...
dziuba8024 Napisano 14 Sierpień 2014 Napisano 14 Sierpień 2014 kolego nie rezygnuj , na innym forum kllega stracil deusa ale udalo mu sie znalesc sprzedawce http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?t=10022
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.