bassista Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Napisano 3 Sierpień 2014 Poszukuje dokładnych informacji gdzie stacjonowali, gdzie walczyli oraz zdjęć jednostek oznaczonych:II./Pz. Gren. Rgt 2 Hermann Goeringw okresie marzec - czerwiec 1943i5./Pz. Gren. Rgt 1 Hermann Goering5./Fsch. Pz. Gren. Rgt 1 Hermann Goeringw okresie czerwiec 1943 - luty 1944kiedyś dostałem trochę papierów a interesuje mnie bardzo ten okreshttp://www.odkrywca.pl/soldbuch-luftwaffe-arbeitsbuch-sterta-papierow,716671.html
bassista Napisano 3 Sierpień 2014 Autor Napisano 3 Sierpień 2014 Może pomogą jeszcze raz wrzucone skany dokumentów1. Soldbuch str 4
finucha Napisano 5 Sierpień 2014 Napisano 5 Sierpień 2014 to nadanie za rany wystawione moze w okolicy studzianek tam wtedy byli . ładne polowe nadanie za ziemne walki
bassista Napisano 6 Sierpień 2014 Autor Napisano 6 Sierpień 2014 Nadanie z Chojny (zachodniopomorskie). Data zranienia 1.02.44 i od tego czasu do kwietnia 45r siedział w lazaretach. Do lipca dywizja stacjonowała we Włoszech. Najbardziej zależy mi na odpowiedzi gdzie te jednostki były podczas trwania walk o Monte Cassino
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.