Skocz do zawartości

Cewka

kamil444

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, posiadam rutusa argo z cewką DD29. Teraz są żniwa i zastanawiam się czy mogę chodzić po ścierni? Zaszkodzi to cewce? Będzie zrysowana ? I czy ma to wpływ na pracę wykrywacza?
Napisano
kolego przyjrzyj sie dokładnie cewce czy jest na niej plastikowa osłona sprawdż też w opisie sprzętu . z reguły jest tak , że przy zakupie nowego sprzętu powinna byś w komplecie . w przypadku dalszych wontpliwości zadzwoń po prostu do dilera lub producenta rutusów. beż osłony na cewce nie zaleca się chodzenia w terenie , choćby dlatego , ze w przypadku uszkodzenia mechanicznego nikt Ci nie uzna gwarancji
Napisano
doczytałem się teraz , że rutus przy niektórych cewkach nie stosuje osłon . myślę , że jak zadzwonisz to będziesz spokojniejszy.
Napisano
Nie spotkałem się jeszcze z osłonami do cewek utusa" Czemu?? Na stronie producenta nie ma ich w sprzedaży, dlaczego? Najwyraźniej nie są potrzebne:)co najwyżej się porysują ale to nie przeszkadza w pracy wykrywacza. Zobaczysz w praktyce. pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie