Huragan. Napisano 26 Lipiec 2014 Autor Napisano 26 Lipiec 2014 Witam. Mam B. Huntera 3300, który okazał się uszkodzony. Kupiłem od cwaniaka" na Alle..o, który beszczelnie się wyparł że sprzedał dobry, więc u niego za wiele się już nie dowiem. Uszkodzenie polegało na tym że w żaden sposób nie mogłem go dostroić do gruntu, gdyż piszczał w powietrzu, i zasięg na dynamiku był słaby, około 10-15cm.Uszkodzenie było także na kablu od cewki, więc myślałem że wymiana cewki pomoże, i kupiłem Nel Hunter.Jak założyłem Nela to nic nie pomogło, a nawet wolniejszy się zrobił, więc oddałem do naprawy wykrywacz, ale szpenio" nic nie wskórał gdyż nie miał schematu, i stwierdził że naprawić nie może. Ale dowiedziałem się że coś w nim było grzebane i przestawiane. Wykrywacz ten posiada pin point i gdy go włączę to przechodzi w tryb statyczny, zasięg jest powalający jak na taki sprzęt nawet do 1,5m, tyle że piszczy wokół całej cewki, a nie tylko pod nią. Czy to normalne na statyku, w tych sprzętach?Druga sprawa to nie wiem czy ta cewka Nela też jast sprawna, i tu moja prośba do kogoś z okolic Grodziska Mazowieckiego, posiadającega BH 3300, lub 2200 a nawet 1100, albo kogoś z Fisherem F2, F4, gdyż podobno też pasuje ta cewka(tak stwierdził Coils") o kontakt w celu sprawdzenia tego Nela Huntera, czy działa jak należy i jest coś warty. Mój mail to: huragan.toys@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.