Skocz do zawartości

Bounty H. 3300 i Nel do BH i Fishera

Huragan.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Mam B. Huntera 3300, który okazał się uszkodzony. Kupiłem od cwaniaka" na Alle..o, który beszczelnie się wyparł że sprzedał dobry, więc u niego za wiele się już nie dowiem. Uszkodzenie polegało na tym że w żaden sposób nie mogłem go dostroić do gruntu, gdyż piszczał w powietrzu, i zasięg na dynamiku był słaby, około 10-15cm.
Uszkodzenie było także na kablu od cewki, więc myślałem że wymiana cewki pomoże, i kupiłem Nel Hunter.
Jak założyłem Nela to nic nie pomogło, a nawet wolniejszy się zrobił, więc oddałem do naprawy wykrywacz, ale szpenio" nic nie wskórał gdyż nie miał schematu, i stwierdził że naprawić nie może. Ale dowiedziałem się że coś w nim było grzebane i przestawiane. Wykrywacz ten posiada pin point i gdy go włączę to przechodzi w tryb statyczny, zasięg jest powalający jak na taki sprzęt nawet do 1,5m, tyle że piszczy wokół całej cewki, a nie tylko pod nią. Czy to normalne na statyku, w tych sprzętach?

Druga sprawa to nie wiem czy ta cewka Nela też jast sprawna, i tu moja prośba do kogoś z okolic Grodziska Mazowieckiego, posiadającega BH 3300, lub 2200 a nawet 1100, albo kogoś z Fisherem F2, F4, gdyż podobno też pasuje ta cewka(tak stwierdził Coils") o kontakt w celu sprawdzenia tego Nela Huntera, czy działa jak należy i jest coś warty. Mój mail to: huragan.toys@wp.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie