majsterPK3 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Napisano 24 Lipiec 2014 Witam wszystkich, tak jak w temacie interesuje mnie penetracja tych terenów ze względu na bogatą przeszłość o której trochę czytałem i jak znam życie te rejony są już dokładnie przeczesane aczkolwiek w tym sporcie jak to mówią jak z grzybami jeden przejdzie drugi znajdzie, powiedzcie drodzy koledzy gdzie jeszcze warto się wybrać w tych okolicach? jak jest z bezpieczeństwem a mianowicie te tereny wchodzą w skład trójmiejskiego parku krajobrazowego, jaki jest stosunek leśników lub policji do poszukujących? można tam trafić jeszcze fajną militarkę? pochwalcie się i podzielcie doświadczeniami, pozdrawiam.
CzlowiekLasu Napisano 27 Lipiec 2014 Napisano 27 Lipiec 2014 Nie widziałem w tych lasach nigdy policji ani sl.A znalezlem tam kule ołowiane od jakiegoś czarno prochowca.
andretus Napisano 27 Lipiec 2014 Napisano 27 Lipiec 2014 Cześć. Parę ładnych lat penetrowałem okolice Owczarni, i Złotej Karczmy.Z wykrywaczem i bez ,dużo śladów poszukiwaczy" znajdowałem ,dużo różnych łusek, lufę od MG,parę niewypałów,ten teren jest przeczesany raczej dokładnie.
CzlowiekLasu Napisano 11 Październik 2014 Napisano 11 Październik 2014 Acz kolwiek wsa jeszcze takie miejsca w ktorych cos jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.