lz29937 Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2014 chciał bym prosić o radę w sprawie jak w temacie. chciał bym zająć się eksploracją terenu trochę bardziej profesjonalnie i zastanawiam się nad dołączeniem do jakiejś grupy eksploracyjnej/archeologicznej co myślicie o takim pomyśle, czy ktoś ma doświadczenie związane ze współpracą z taką grupą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lz29937 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 dodam że jestem z byłego województwa jeleniogórskiego, czy działają na tym terenie jakieś zorganizowane grupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 24 Lipiec 2014 Share Napisano 24 Lipiec 2014 hej kolego ja też z J.G. . wiem ,że było jakieś zrzeszenie , ale już nie działa . też chciałem ich znależć . a tak nawiasem mówiąc , to w ogóle chciałem sie z kimś zaznajomić również przez to forum. Tu nikt się nie chce wychylać .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 24 Lipiec 2014 Share Napisano 24 Lipiec 2014 PS. z jakim sprzętem latasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lz29937 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 minelab xterra 705 tylko z cewką 18,75 kHz. a ty z czym? jesteś z samej j.g. czy gdzieś z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 25 Lipiec 2014 Share Napisano 25 Lipiec 2014 hej IZ jestem z samej JG. latam cibolą , ale przymierzałem sie ostatnio do xterki 70i , ale coś mi w niej nie spasowało...... no ale może TY pomożesz mi to zdanie zmienić. PS. może na priva lepiej przejść. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lz29937 Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 naprawdę w okolicy niema poszukiwaczy zrzeszonych w jakiejś grupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melanocetus Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 Hej. Jesli bedziecie organizowac nowa grupe to ja jestem wolny" ;) Jestem z JG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.