Mateusz Z Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 OK, jeszcze raz zakładam temat, bo poprzednie coś nie przeszły. Czy to mogą być okopy? Takich obiektów jest dość sporo w okolicy, ale jak przeszukiwałem niektóre to nic nie znalazłem. I jeśli to nie są okopy to co to może być? Dodam, że te obiekty znajdują się w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 I jeszcze takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2014 Niepotrzebnie zakładałem nowy temat :) Wystarczyło trochę poszperać na forum i już wiem, że są to prawdopodobnie doły po sadzonkach. To by tłumaczyło czemu nic nie mogłem znaleźć w nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.