szarobury Napisano 25 Marzec 2004 Autor Napisano 25 Marzec 2004 Jestem nowy na tym forum, szukam Łodzian a także ludzi z okolic Łodzi, pasjonatów poszukiwań, eksploratorów. Jeśli tu jesteście piszcie, ewentualnie napiszcie do mnie na email. Dopiero planuję kupić sobie piszczałkę i szukam kogoś kto by mi coś niecoś doradził, ewentualnie wprowadził w świat i środowisko poszukiwaczy.szarobury
miq Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 WitajSporo osob jest z lodzi napewno cos napisza .W ty ja jestem z lodzi :)))))Pozdro miq
Gość Napisano 25 Marzec 2004 Napisano 25 Marzec 2004 Witam.ja jestm z okolic łodzi-zdunska wola!!w łodzi jestem bardzo czesto 7,8 razy w miesiącu!
mial Napisano 26 Marzec 2004 Napisano 26 Marzec 2004 http://www.odkrywca-online.com/kontakty/index.php?action=lista&coz=wojewodztwo&kt=lodzkiewystarczy:)a swoja droga chujowe miasto jest nas od cholery ale kazdy sobie rzepke skrobie i nie chcemy nie umiemy nie potrafimy sie zjednoczyc a szkoda cholerna szkoda
szarobury Napisano 26 Marzec 2004 Autor Napisano 26 Marzec 2004 Jak widzę, sam nie jesteś zarejestrowany w spisie- jeśli mozesz napisz do mnie na priva- szukam kontaktu- też chcę się poszwędać z wykrywaczem, a nie wiem jak się za to wszystko zabrać.szarobury
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.