Skocz do zawartości

Hel

rosomak_kto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów i koleżanki :)
Od lipca będę przebywał na Helu , może jest ktoś z grona forumowiczów którzy będą też wypoczywać w tych okolicach ? Może zorganizujemy jakieś wspólne wykopki ?
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na e-mail :)

Witam,szkoda że nie mogliśmy się spotkać na początku czerwca.Byłem przez 8 dni w Juracie.Oj działo się działo.Jeszcze raz chciałbym przyjechać po drugiej połowie sierpnia na organizowany w Helu D-Day.Może się uda.Pozdrawiam z centralnej Polski

Mors dzięki za odpowiedź :)
Szkoda że nie możesz byś teraz . Mimo że piszą że Hel już przekopany to mi się dzisiaj trafił Luger !!!!!!!!!! Kabura i zapasowy magazynek !!!! 10 cm pod ziemią siedział !!!!!!! No i puszeczka od maski w stanie całkiem , całkiem :) A będę tu siedział jeszcze przez 13 dni , więc jest szansa że coś jeszcze trafię !!! :) Bicia na kaburze wskazują zakład w Berlinie rocznik 1941
Życzę Ci wielu owocnych poszukiwań :) !!!

Witam,zaskoczyłeś mnie tym lugerem i w dodatku z kaburą i magazynkiem.No,no całkiem nieżle.Gratuluję pięknych trafień.Mój wyjazd dojdzie do skutku.Będę na D-Day ale z rodziną. W pażdzierniku planuję przyjazd już z kumplami.Pozdrawiam i życzę Tobie tego samego:)

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie