rosomak_kto Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Witam kolegów i koleżanki :) Od lipca będę przebywał na Helu , może jest ktoś z grona forumowiczów którzy będą też wypoczywać w tych okolicach ? Może zorganizujemy jakieś wspólne wykopki ? Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na e-mail :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2014 Czyżby nie było chętnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 3 Lipiec 2014 Share Napisano 3 Lipiec 2014 Witam,szkoda że nie mogliśmy się spotkać na początku czerwca.Byłem przez 8 dni w Juracie.Oj działo się działo.Jeszcze raz chciałbym przyjechać po drugiej połowie sierpnia na organizowany w Helu D-Day.Może się uda.Pozdrawiam z centralnej Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 3 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2014 Mors dzięki za odpowiedź :) Szkoda że nie możesz byś teraz . Mimo że piszą że Hel już przekopany to mi się dzisiaj trafił Luger !!!!!!!!!! Kabura i zapasowy magazynek !!!! 10 cm pod ziemią siedział !!!!!!! No i puszeczka od maski w stanie całkiem , całkiem :) A będę tu siedział jeszcze przez 13 dni , więc jest szansa że coś jeszcze trafię !!! :) Bicia na kaburze wskazują zakład w Berlinie rocznik 1941 Życzę Ci wielu owocnych poszukiwań :) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 5 Lipiec 2014 Share Napisano 5 Lipiec 2014 Witam,zaskoczyłeś mnie tym lugerem i w dodatku z kaburą i magazynkiem.No,no całkiem nieżle.Gratuluję pięknych trafień.Mój wyjazd dojdzie do skutku.Będę na D-Day ale z rodziną. W pażdzierniku planuję przyjazd już z kumplami.Pozdrawiam i życzę Tobie tego samego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 13 Lipiec 2014 Share Napisano 13 Lipiec 2014 witam jest ktoś obecnie na helu ? może jakiś wspólny spacer ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2014 Sid30 do środy siedzę więc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 14 Lipiec 2014 Share Napisano 14 Lipiec 2014 784538348 daj rosomak znaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2014 Mors39 niestety Luger okazał się korkowcem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.