TomRog Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Witam szukam kopiących na terenie Gdyni i okolic do wspolnych wypraw po fanty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Witam a Gdańsk i okolice mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majsterPK3 Napisano 21 Czerwiec 2014 Share Napisano 21 Czerwiec 2014 szydlo1 jak Gdańsk to pisz kowal160882@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomRog Napisano 21 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2014 witam moze byc i Gdansk ale nie wiem gdzie tam sa jakies miejscowki dlatego wolal bym kogos z gdyni czy rumi ale zobaczymy narazie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweden76 Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Hej, jestem z Gdyni, kupiłem niedawno rutusa, czas go przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweden76 Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Zapomniałem dodać moj nr gg 5847991 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly636 Napisano 14 Listopad 2015 Share Napisano 14 Listopad 2015 Witam. Jakiś czas temu sprowadziłem się do Gdyni i poszukuję kogoś z kim można by pokopać troszkę. Nie znam tych okolic więc ciężko mi się zmobilizować.Jak ktoś jest chętny na wspólne wykopki to dajcie znać.pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly636 Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Witam ponownie. Sezon powoli się kończy więc warto by jeszcze gdzieś wyskoczyć.. Czy naprawdę w Gdyni nie ma ludzi kopiących? A może macie miejscówki (z których wyciągacie takie skarby )ze z nikim nie chcecie się nimi podzielić?:P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluchgda Napisano 30 Grudzień 2015 Share Napisano 30 Grudzień 2015 Ja się chętnie dołączę. Czekam tylko aż przyleci do mnie kanarek. Na śnieg się raczej nie zanosi więc można jeszcze po lesie pobiegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzlowiekLasu Napisano 31 Styczeń 2016 Share Napisano 31 Styczeń 2016 Gdansk sie zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 19 Luty 2016 Share Napisano 19 Luty 2016 Ktoś chętny na najbliższą niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMILL Napisano 17 Styczeń 2017 Share Napisano 17 Styczeń 2017 Sopot zawsze chętnie polatam z wykrywaczem i magnesem emil-108@tlen.pl czekam na kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.