NorbertN Napisano 13 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Ktoś kopie w tych okolicach?Chciałbym się mniej-więcej zaorientować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekterka Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 JA jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 23 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Nikt spoza nas dwóch nie szuka w tych okolicach? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 23 Wrzesień 2014 Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Ano bywają też inni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 5 Październik 2014 Share Napisano 5 Październik 2014 Witam i potwierdzam że inni też kopią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 11 Październik 2014 Autor Share Napisano 11 Październik 2014 Ciekawe ;) Nie napotkałem jeszcze nikogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekterka Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 To jeszcze spotkamy się nie raz w polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheneze Napisano 1 Styczeń 2015 Share Napisano 1 Styczeń 2015 No witam. Ja też zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej80 Napisano 2 Styczeń 2015 Share Napisano 2 Styczeń 2015 Jak kiedyś bedziesz w Miliczu to daj znać. Wykopiemy dołków pare.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 17 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2015 ooo, odnaleźli się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpol1 Napisano 17 Lipiec 2015 Share Napisano 17 Lipiec 2015 Chciałbym zacząć wkrótce. Niestety z racji iż mieszkam za granicą będę to robił sporadycznie. Za to więcej czasu zostanie na przeszukiwanie internetu.Czy ktoś dysponuje jakimiś ciekawymi mapami z okolic Rawicza i Dębna?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 11 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2015 Kolego. Nie ma co liczyć na łaskę kolegów ;PJa nie chodzę akurat w okolicach Rawicza, akurat po przeciwnej stronie, bardziej na zachód ;) Radzę w miarę możności samemu znaleźć sobie miejscówkę. Z map masz tylko to co dostępne na Map[sterze. Ja resztę dopisuje sobie swoim domniemaniem opartym na historii regionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 3 Wrzesień 2015 Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Hej. Ja kopię w okolicach Leszna (gdy jestem w kraju), wczoraj pod Wilkowicami wyszła taka ładna klamerka francuska z wojny 1870-71. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 5 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Pieknie kolego ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekterka Napisano 9 Listopad 2015 Share Napisano 9 Listopad 2015 To jak panowie, może jakieś wspólne kopanko w okolicach Leszna.Najlepiej sobota ,niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfskirch Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 ColdDemons odezwij sie jak mozesz :) jak nie tu to na maila wolfskirch@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorbertN Napisano 25 Luty 2016 Autor Share Napisano 25 Luty 2016 Jak tam idzie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpiicia Napisano 29 Kwiecień 2017 Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Witam, ja też jestem z Leszna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.