test_m4a1 Napisano 31 Maj 2014 Autor Share Napisano 31 Maj 2014 Witam!Zwracam się do Was z prośbą/pytaniem apropos starych map północnych Włoch. Pomieszkuje na terenie Lombardii u narzeczonej i grzechem byłoby tam nie kopnąć od czasu do czasu, pola w koło lecz nie potrafie zlokalizować starych map tego regionu. Chodzi mi o coś na kształt map ze strony zamki.pl czy coś w tym stylu.Mieszkam w Lodi, Lombardia - coś tam juz wyszło lecz były to pola a chybił trafił" - zależałoby mi na zlokalizowaniu jakichś traktów,szlaków, gospod.Czy ma ktoś jakiś trop do owych map? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 1 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Odpowiedziałem na Twój priv! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Poszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.