kuropatwa Napisano 31 Maj 2014 Autor Share Napisano 31 Maj 2014 witammoze ktos mi powiedziec cos o tej pieczeci, jaki wiek wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuropatwa Napisano 1 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2014 przepraszam nie zaladowalo zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuropatwa Napisano 1 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yowisz18 Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 http://www.odkrywca.pl/...szyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuropatwa Napisano 1 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2014 za kazdym razem wgrywa mi sie zdjecie i jest napis zdjecie zaladowane, wczesniej robilem w irfan viev i rozdzielczosc 800 x 600 rozmiar 38 kb wiec nie wiem czemu nie zaladowaloteraz zrobilem w poincie jak olega napisalmam nadzieje ze przejdzieprzepraszam a zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.