Skocz do zawartości

co po proximie na drobnice

pinio_77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Od kilku lat chodzę z proximą głównie po polach za drobnicą. Teraz zastanawiam się nad zmianą na argo,optimę,at pro coś z minelabów lub gm4.Obejrzałem wiele filmików z testami wykrywek. Co byście polecili z własnego doświadczenia głównie drobny kolor( 90% )ale nie wykluczam taż militarki.
Pozdrawiam
Napisano
Osobiście byłem posiadaczem proximy i później argo i powiem szczerze z doświadczenia że to nie był jakiś mega (skok) na przód ale argo miał troszke lepszy zasięg i więcej ustawień, teraz szukam czegoś nowszego i lepszego ale myśle ze 3000 zł to takie minimum żeby znaleźć coś godnego po tych wykrywaczach myślałeś może nad jakimś xp? Szukam czytam i myśle nad deusem z słuchawkami na początek z wiadomej przyczyny,a z czasem dokupić panel jak fundusze pozwolą. Ja jestem zdecydowany na xp ale nie wiem dokładnie który czy deus i ws4 czy gold maxx power. Też proszę o podpowiedzi posiadaczy tych wykrywaczy bo wiadomo ze 3 tysie po ulicy nie chodzi pozdrawiam dziara.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie