Skocz do zawartości

Garrett At pro + Nel Sharpshooter

Danny83

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegów. Jak w temacie posiadam At pro i ostatnio dokupiłem do niego cewkę Nel Sharpshooter. Pochodziłem z nową cewką i dwie rzeczy zaczęły mnie drażnić. Pierwsza z nich to to, że gdy cewka uderzy o jakiś np patyk, łodyga pokrzywy (nie to że z całej siły macham i uderzam w co popadnie) to wykrywacz się wzbudza, wydaje wysoki dźwięk a na wyświetlaczu pokazuje ID 99. Druga sprawa bardzo drażniąca to to, że wykrywacz z tą cewką zaczął reagować na kamienie( ta sama miejscówka ze standardową cewką - cisza), też pokazuje jak bym trafił wielkie srebro. Czy u Was też jest tak sama w takim zestawie wykrywki z cewką? Tak ogólnie to cewka zrobiła na mnie duże wrażenie, ładnie w bardziej zaśmieconych miejscówkach sobie radzi.
Napisano
Witam!

Chodzę z tą cewką już od roku czasu i nic takiego się nie dzieje a cewka jest bardzo dobra . Proponuję ci reklamować cewkę bo jeśli to nie wina źle dokręconej wtyczki to na pewno jest problem z ekranowaniem sądy czyli walnięty przewód .
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie