Danny83 Napisano 26 Maj 2014 Autor Napisano 26 Maj 2014 Witam kolegów. Jak w temacie posiadam At pro i ostatnio dokupiłem do niego cewkę Nel Sharpshooter. Pochodziłem z nową cewką i dwie rzeczy zaczęły mnie drażnić. Pierwsza z nich to to, że gdy cewka uderzy o jakiś np patyk, łodyga pokrzywy (nie to że z całej siły macham i uderzam w co popadnie) to wykrywacz się wzbudza, wydaje wysoki dźwięk a na wyświetlaczu pokazuje ID 99. Druga sprawa bardzo drażniąca to to, że wykrywacz z tą cewką zaczął reagować na kamienie( ta sama miejscówka ze standardową cewką - cisza), też pokazuje jak bym trafił wielkie srebro. Czy u Was też jest tak sama w takim zestawie wykrywki z cewką? Tak ogólnie to cewka zrobiła na mnie duże wrażenie, ładnie w bardziej zaśmieconych miejscówkach sobie radzi.
aczer Napisano 26 Maj 2014 Napisano 26 Maj 2014 mi się tak wzbudza głupio, jak mam luźną wtyczkę. Sprawdź luzy na kablu przy obu końcach.
Danny83 Napisano 26 Maj 2014 Autor Napisano 26 Maj 2014 A jak ogólnie tobie ta cewka w porównaniu do standardowej?
marioAT Napisano 27 Maj 2014 Napisano 27 Maj 2014 Witam!Chodzę z tą cewką już od roku czasu i nic takiego się nie dzieje a cewka jest bardzo dobra . Proponuję ci reklamować cewkę bo jeśli to nie wina źle dokręconej wtyczki to na pewno jest problem z ekranowaniem sądy czyli walnięty przewód .Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.