Tominew Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 Witam,Mam pytanie związanie z tym orderem czerwonej gwiazdy, a mianowicie czy można dowiedzieć się po numerze (298053)komu został nadany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 A to druga strona orderu z tym wyjątkowym numerem 298053. Czy i gdzie można dowiedzieć się komu został przyznany ten order? Gdzie mogę szukać? Czy istnieje w ogóle dokumentacja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 Tak prezentuje się w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 Czy macie informacje gdzie można szukać żołnierzy po numerze orderu, może przynajmniej w tej kwestii sowieci zapisywali kto je dostał... choć zaczynam powątpiewać nawet w to:( Czekam na info od znawców tematu? Jeśli się uda bardzo możliwa będzie ekshumacja i należyty pochówek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 14 Maj 2014 Autor Share Napisano 14 Maj 2014 Czy macie jakieś informacje na temat tego wątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 15 Maj 2014 Autor Share Napisano 15 Maj 2014 Czyżby nikt mi nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.