ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Witam prosze o id. tych dwóch przedmiotów ten od prawej przypomina mi guzik ołowiany, medalik po lewej tak jak widać u góry postać z rękoma uniesionymi a niżej leżąca osoba - wyglada mi to na coś bardzo starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 druga strona medalika, na zdjeciach słabo widać postac a po bokach klęczący przed nią ludzie. prosze o id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 1 Maj 2014 Autor Share Napisano 1 Maj 2014 jakies pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsia Napisano 7 Maj 2014 Share Napisano 7 Maj 2014 Medalik: awers - tzw. tron łaski, rewers - Matka Boska z dzieciątkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 7 Maj 2014 Autor Share Napisano 7 Maj 2014 już nie sądziłem że ktoś odpisze dzieki , a jakieś datowanie? czy medalik jest dosyc popularny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.