ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Witam, już jakiś czas temu trafiło mi sie takie cos, czy jest to jakaś moneta jednostronna ? ? ciężko cokolwiek bardziej doczyścić. znalezione razem z monetami z 1500 roku dlatego wydaje mi się że to też może być jakaś monetka. Proszę o pomoc w rozwianiu wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2014 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaara Napisano 27 Kwiecień 2014 Share Napisano 27 Kwiecień 2014 A może to nie moneta tylko plomba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ern123 Napisano 29 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2014 jak na plombę wydaje mi sie za cieniutkie no i materiał jakiś nie taki, podobne do ołowiu ale porównując to z plombami z ołowiu bardzo sie różni. moze jakiś guzik tak mi przez myśl przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.