41pp Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Jak w temacie.Co Panie i Panowie, sądzicie o tym?Oczywiście, nie chodzi, o dwulatkę" PRL, ani kamikadze",ale taki 6- miesięczny kurs. to by się przydał.Może jak zwykle się, mylę.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Patrząc na dzisiejszych nastolatków, jestem za. Może nabrali by męskich cech charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Wspomnienia z Ustki. Ja to ten w środku. Nie dałem sobie brody zgolić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Sześć miesięcy to trochę za krótko aby wyszkolić specjalistę,pospolite ruszenie tak.Poza tym kto to sfinansuje,infrastruktura koszarowa wyparowała",jest to raczej nie do odtworzenia.Jak życie pokazuje postąpiono pochopnie rezygnując z poboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Tak,zgadzam się, finanse, tylko czy suwerenność można mierzyć???gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Jest kilka worków bez dna" gdzie są marnowane pokazne kwoty,ale za pisanie o tym to można medal zarobić,wystarczyło by tych funduszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Może trzeba podnieść" rangę podoficerską i wprowadzić coś w rodzaju tego, co było w Niemczech w latach 20-30 ubiegłego stulecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.