marrio Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2014 25-26 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2014 na moje słabe oko był srebrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 i jeszcze takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2014 nie mogę nic znależć na temat tych przedmiotów. na str.guzikowej mojego też nie widziałem.-------------- ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Guzik wygląda na herbowy. Jednak zdjęcie jest zbyt słabe i obawiam się, że awers zbyt zniszczony, żeby powiedzieć dokładnie jakiego herbu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2014 na tym guziku nad herbem na postumencie siedzi ptak-- myślę zekogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 20 Kwiecień 2014 Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Guzik liberyjny z XIX w. Do identyfikacji herbu na awersie potrzebne jest w miarę dobre zdjęcie (możesz delikatnie natłuścić awers).może się przydać:http://odkrywca.pl/jak-zrobic-wystarczajaco-poprawne-zdjecie-monety,691904.html#691904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2014 no to biorę sie za następne próby.dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marrio Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2014 chyba jakoś tak. i tak jest dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.