skorp92 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam taki oto dziwaczny guzik znalazłem, proszę o jakiekolwiek informacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Na dole odwróconeR" i GNa górze R, po bokach chyba tylko kropki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 7 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Nikt nic nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 7 Kwiecień 2014 Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Wygląda na jakąś napę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2014 To że jest napą to wiem :) ale czy jest to powojenny produkt, zapewne cywilny. Zdziwił mnie ten wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.