soomebody20 Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam szukając ostatnio na internecie znalazłem taki wykrywacz http://www.kellycodetectors.com/treasurecommander/treasure-commander-tc3x-detail.phpCzy ktoś słyszał o tym wykrywaczu???
Klucznik Napisano 8 Kwiecień 2014 Napisano 8 Kwiecień 2014 Po 2 miesiacach będę go testował.Chyba klon omegi 8000,powinien byc dobry,4 tony na dyskryminacji.K. z K.
Klucznik Napisano 19 Sierpień 2014 Napisano 19 Sierpień 2014 No chodze juz prawie miesiac.Pojawily sie tez u nas w sklepach jako MX300 i na a...Zasiegi niesamowite,porownywalem z Deusem i V3- to samo.Troche z wagą podobny do V3 ale dobrze wyważony.Konstrukcja i skladanie idealne.Mankament,ekran nie ma folii odblaskowej i widac niebo,zaraz dokupilem taką za 10 zl i to sie poprawilo.Bardzo stabilny,nieczuly na kable z prądem.Nie ma statyka,typowy moneciarz ale ma takie zasiegi ze to nie problem gdy chodze z all metal na militarkę.Wg mnie na coin ma zbyt rygorytyczną dyskryminację,podobnie jak Whitesy,lubi duze monety ze srebra.K. z K.
romanrp Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 juz ten wontek byl poruszany ktos opisal ten wykrywacz ze to chinska zabawka wgi inovations mx 300
Klucznik Napisano 25 Sierpień 2014 Napisano 25 Sierpień 2014 Chcę odnowic wątek,poniewaz jest wielu nowych nabywcow i moze opiszą swoje spostrzezenia.Chcialem moj(wersja amerykanska) porownac z innym egzemplarzem,bylem w sklepie sprzedajacych ten model i wszystkie im szybko ;poszły.K. z K.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.