Skocz do zawartości

Treasure Commander TC3X Metal Detector INFO

soomebody20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szukając ostatnio na internecie znalazłem taki wykrywacz http://www.kellycodetectors.com/treasurecommander/treasure-commander-tc3x-detail.php
Czy ktoś słyszał o tym wykrywaczu???
  • 4 months later...
Napisano
No chodze juz prawie miesiac.Pojawily sie tez u nas w sklepach jako MX300 i na a...Zasiegi niesamowite,porownywalem z Deusem i V3- to samo.Troche z wagą podobny do V3 ale dobrze wyważony.Konstrukcja i skladanie idealne.Mankament,ekran nie ma folii odblaskowej i widac niebo,zaraz dokupilem taką za 10 zl i to sie poprawilo.Bardzo stabilny,nieczuly na kable z prądem.
Nie ma statyka,typowy moneciarz ale ma takie zasiegi ze to nie problem gdy chodze z all metal na militarkę.Wg mnie na coin ma zbyt rygorytyczną dyskryminację,podobnie jak Whitesy,lubi duze monety ze srebra.
K. z K.
Napisano
Chcę odnowic wątek,poniewaz jest wielu nowych nabywcow i moze opiszą swoje spostrzezenia.Chcialem moj(wersja amerykanska) porownac z innym egzemplarzem,bylem w sklepie sprzedajacych ten model i wszystkie im szybko ;poszły.
K. z K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie